LCP zet ambities kracht bij met nieuwe branding én website

LCP is gegroeid. LCP is verhuisd. LCP is verbreed. Dat zetten we kracht bij, met een nieuwe branding én website.

LCP evolueerde de afgelopen jaren sterk. Naast een expertise in lokale besturen, werken we vandaag voor een bredere doelgroep. We ontwikkelen koppelingen, modules en designs op maat van cultuurcentra, toerisme, scholen en verschillende bedrijven en organisaties. We vertalen dit naar een nieuwe huisstijl. Tussen onze < brackets > is er plaats voor iedereen.

We koppelen de laatste grafische trends met intuïtieve en gebruiksvriendelijke websites waar de bezoeker centraal staat.
Tom Vanderriest,team lead Design
We merken dat ook andere markten baat hebben bij onze expertise op het vlak van web development, design en projectbegeleiding.
Sofie Deschepper,team lead Project management

Het team werd uitgebreid. Projectleiders begeleiden de klant van analyse tot lancering, en bieden ook kwaliteitsvolle nazorg. Het team ervaren designers kreeg versterking van jong geweld. Developers denken dagelijks mee over nieuwe mogelijkheden, en houden de vinger aan de pols qua security. Systeembeheerders monitoren dagelijks alle realisaties.

Dankzij dit ijzersterk team kunnen we vandaag ook Websites as a Service aanbieden
Mieke Vande Kerckhove,zaakvoerder
Een website is nooit af, elke dag volgen we de nieuwste trends op de voet.
Michael Buysse,team lead Development

Mieke blijft als leading lady met tonnen ervaring klanten en het team begeleiden. Voor de dagelijkse leiding wordt ze bijgestaan door team leads Tom (design), Michael (development) en Sofie (project management).

LCP biedt voortaan Webites as a Service (WaaS) aan. Zo zijn klanten altijd mee met de nieuwste technologische mogelijkheden.
Al die ambitie krijgt sinds kort een plek op O-Forty, innovatief bedrijvencentrum langs de E40, vlakbij Brugge.