Intranet Haacht

Een praktisch intranet voor Hecht Haacht

Samengevat

(klant) Gemeente Haacht intranet
(categorie) Intranet
(jaar) 2022

Haacht checkt alle essentiƫle intranetdoelen af met toptaken zoals een 'wie-is-wie', een toegangspoort tot interne tools en informatie delen. Een perfecte start voor elke dag.

(60 projecten van type Intranet over heel Vlaanderen)
  • Gemeente Haacht intranet
  • Onze online projecten

Helemaal Haacht

Ook voor Haacht zijn we op designgebied helemaal opnieuw gestart. Geen beperkte keuze uit een drietal sjablonen, maar een op maat gemaakt intranet dat naadloos de huisstijl integreert. Hierdoor krijgt het intranet een sterkere band met de interne medewerkers en ademt het de Haachtse identiteit volledig uit.

Lees meer over onze aanpak.

Hallo Haacht

Het digitale prikbord, een onmisbare tool voor het intranet vergelijkbaar met het magneetbord in de refter. Hier deelt men informele zaken zoals Lekkere taarten in de frigo tot Duizendmaal bedankt.

Collega's kunnen vlug een duimpje geven of reageren vooraleer ze stiekem wegsluipen richting de frigo.

Lees meer over onze oplossingen.

Naadloos aanmelden

De integratie met Haacht's Azure AD maakt het mogelijk dat medewerkers automatisch inloggen (single sign on) op het intranet met hun werkadres. Hierbij is geen apart wachtwoord vereist.

Als ze al zijn aangemeld in de browser met hun werkaccount, verschijnt er geen inlogscherm. Bovendien zorgt een extra koppeling ervoor dat de 'wie-is-wie' altijd actueel is.