Ons team van experten helpt je op weg

Steek heldere content in een logische structuur en de burger zal vlot zijn weg vinden op jouw website. LCP biedt je alle tools om van je digitale communicatie een succesverhaal te maken!

Wat we doen

Eenvoud is troef

Het toverwoord binnen ons CMS is koppelen. Op heel eenvoudige wijze link je content aan elkaar. Dat zorgt voor een logische en uniforme opbouw van je pagina’s. Ben je toch even de weg kwijt? Onze performante zoekfunctie zet je ongetwijfeld weer op weg!

Noodmeldingen

Puzzel je CMS op maat

Ons CMS is opgebouwd uit verschillende modules die afgestemd zijn op de specifieke noden van de openbare sector. Zo stel je makkelijk het CMS samen dat jouw stad of gemeente nodig heeft, én kun je later nog altijd uitbreiden of groeien. Omdat ons CMS erg intuïtief is, kun jij moeiteloos je website updaten of aanvullen.

Digitale toegankelijkheid

Het is niet alleen wettelijk verplicht om je website toegankelijk te maken voor iedereen, het is ook sympathiek! Ons team van experten bouwt jouw website geheel volgens de Europese richtlijnen inzake webtoegankelijkheid. Daarnaast staan we jou, als webredacteur, ook met raad en daad bij zodat je vlot toegankelijke content kunt creëren.