Naar inhoud

Web applicaties

Door middel van het uitgebreide ICORDIS CMS worden door ons team webapplicaties gemaakt voor de meeste omgevingen. De applicaties zijn inzetbaar over de verschillende media en worden modulair aangeboden.

Standaard applicaties kunnen voor een vaste lage prijs worden ingezet. Half jaarlijkse krijgen ze een update. De  behoeften welke door de klanten zijn aangedragen of de nieuwste technologieën vormen de grondslag van een update.

De nieuwe applicaties draaien naadloos op platformen als mobile devices, touchpads, slimme televisies als het traditionele web.

Specifieke wensen? Geen nood, de applicaties kunnen worden aangepast om zo een sluitende oplossing naar eigen wens te creëren.

Volgende apps zijn beschikbaar:

  1. Reserveren voor activteiten
  2. Zaalreservatie
  3. Autoreservatie
  4. Uitleenbeheer van materiaal
  5. Grabbel- en swappas activiteiten
  6. Werkgroepen beheer
  7. Cultuurnet integratie
  8. ...

Deze applicaties spreken via exports en rapporten met  bestaande workflows en/of systemen. Alle applicaties worden naadloos geïntegreerd in de backoffice van het ICORDIS CMS systeem. Tevens zijn er functionaliteiten ontwikkeld binnen de app's maar die ook binnen de site inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld: module online betalingen, winkelwagentje en rapportagetool.

Een applicatie wordt als standaard ontwikkeld na een vraag van een klant  maar met de uitrol binnen de markt in het achterhoofd.