Naar inhoud

Waarom LCP?

200% Kwaliteit

Kwaliteit voeren wij hoog in ons vaandel en daar gaan we heel ver in: tot tevredenheid van de klant! 
Het online gaan van je site is geen eindpunt, maar alles begint dan pas.

Ervaring

Ons bedrijf is sedert 2000 actief op de locale overheidsmarkt. In ons team huist dan ook een schat aan waardevolle informatie om je digitale communicatie te verzorgen.De diversiteit aan gerealiseerde projecten maakt dat de know-how multi-disciplinair aanwezig is. Niet enkel het communicatieaspect, maar ook de webontwikkeling en het technisch performant uitleveren van uw site, wordt door ons team verzekert. 

Aantrekkelijke prijs

Een project realiseren binnen budget aan een aantrekkelijke prijs zonder verrassingen, daar staan we voor!

Echt CMS en eenvoudig in gebruik

Geen paginamanagment, maar een écht Content Managment Systeem. De inhoud grijpt op elkaar in en is geen eilandje op zich.
Het eenvoudige gebruik en de koppelbaarheid van de modules maken dat je heel snel een site online zet en beheert en actualiseert, zonder kennis van HTML.  

Eigentijds, modulair en hoge integratiegraad

Het CMS is modulair en bevat niet enkel de veel voorkomende modules, maar wordt steeds uitgebreid met eigentijdse functionaliteiten. Door de "open" technologie behoren integraties met derde partijen tot de mogelijkheden.  

Opleidingen op maat of in groep

Ben je een beginnende internaut of een doorwinterde webmaster? Een doorgedreven opleiding helpt je verder.

Helpdesk en ondersteuning

Zit je toch vast, dan kan je rekenen op de gratis helpdesk en ondersteuning.

Hosting in huis

De hosting gebeurt inhuis. Je site bevindt zich in de tweede tak binnen LCP:  Datacenter Oostkamp. Het meest innovatieve en ecologische datacenter in Europa. Het datacenter ligt op een internetknooppunt op de internetas Londen-Frankfurt en Amsterdam-Parijs. Alle grote internetproviders zijn aangesloten en daarmee is Datacenter Oostkamp een carrier-neutraal datacenter.

SLA

Onze SLA (Server Licence Agreement) is duidelijk en bevat geen verrassingen. De goede werking van je site is gegarandeerd. Interne procedures die voldoen aan de kwaliteitseisen van ISO27001 zorgen voor het performant en continu uitleveren van je website.  

UitgangspuntenOns team