Naar inhoud

Uitgangspunten

Ons team staat garant voor innemende en toegankelijke websites. De volgende uitgangspunten brengen ons tot een optimaal resultaat!

 •  

  Klantvriendelijk

  We bouwen klantvriendelijke websites. De bezoeker moet zich op een gemakkelijke en gebruiksviendelijke manier kunnen informeren.
  Een optimale gebruikersinterface en overzichtelijke pagina's dienen als basis.
 •  

  Transparant /Hoge usability

  Vanuit verschillende invalshoeken wordt de gewenste informatie gepresenteerd. Een transparante en consistente navigatiestructuur garandeert een hoge usibility. Eenvoudig inpaspaar in uw communicatie mix, direct bruikbaar binnen heel de organisatie.
 •  

  Interactief

  Niet enkel informatief maar ook interactief. Input en feedback van je bezoeker brengt je tot een betere dienstverlening. Directe voeling met deze bezoeker geeft een duidelijk zicht op de behoeften. Organiseer, modereer en evalueer. Wij bieden je de tools en begeleiding. Is het nu via de digitale media of een bevraging, louter beleidsondersteunend of in crisissituaties.
 •  

  Uitbreidbaar / Modulair

  Een site groeit en evolueert, met het ICORDIS CMS ben je zeker van deze continue uitbreidbaarheid. Ons team ontwikkelt Innovatieve modules en toepassingen. We bouwen mee aan het web van morgen met de nieuwste cutting-edge technologieën en een progressieve ingesteldheid. Webtrends worden op de voet gevolgd.
 •  

  Integratie

  Een site is geen eiland op zich. Integraties met de Interbestuurlijke Producten- en Dienstencatalogus, UiTinVlaanderen, Rechtenverkenner, Premiezoeker, Microsoft CRM, backoffice applicaties,... De site is niet het middelpunt maar een middel om je dienstverlening te optimaliseren en de bezoeker een meerwaarde te bieden.
 •  

  SEO en toegankelijkheid

  Search Engine Optimalisatie (zoekmachine optimalisatie) en toegankelijkheid gaan hand in hand. Ons team bouwt enkel state-of-the-art sites volgens de regels van de kunst.  De Anysurfer en W3C richtlijnen dienen als basis. Hoge bezoekersaantallen en ranking in de zoekmachines is het gevolg. Je site is voor iedere doelgroep toegankelijk en terug vindbaar.
 •  

  Toekomstgericht: personalisatie web 3.0

  Een site ontwerp je niet voor één jaar, maar je wenst een volgende stap te zetten in het 'digitale nieuw'. De mogelijkheden zijn eindeloos. Inhoud die wordt gepersonaliseerd volgens je interesses, bijvoorbeeld. In onze overgeïnformatiseerde samenleving is dit geen luxe! Ons CMS is klaar om deze toekomst vorm te geven.