Wij gaan ook tijdens de pauze voor het beste!

Work hard, play hard. Dat is ons motto. Bij LCP komt de klant altijd op de eerste plaats. Dat zul je ook merken als je een beroep moet doen op onze helpdesk. We helpen je snel vooruit en denken graag met je mee. En in de pauze? Dan laden we weer op met een potje voetbal en sloten koffie.

Ons team
 • Onze troeven in een notendop.

 • Voorbij de finish

  Een website is nooit af. Het online gaan van je site is geen eindpunt, maar de start van iets nieuws. Ook onze taak stopt daar niet, wij blijven jouw partner en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

 • Altijd mee

  Sinds 2000 werken wij voor lokale overheden. We zijn gefocust op de sector, kennen de kneepjes van het vak en pikken snel veranderingen op. Zo ben je bij ons altijd zeker van het laatste nieuwe.

 • Bij onze leest

  Wij zijn de webbouwers, jij zorgt voor de content. Eenvoud, daar geloven we in. Met ons systeem hoef jij geen HTML te kennen om je website uit te bouwen. Zo doen we allemaal waar we het beste in zijn.

 • Hulplijn

  Om jou een fantastische site te laten creƫren, moet je eerst met ons CMS overweg kunnen natuurlijk. Daarom leiden we onze klanten goed op en kun je steeds bij onze helpdesk terecht!

 • Eigen hosting

  Onze hosting gebeurt in-huis door DCStar, de tweede pijler van ons bedrijf. De datacenters van DCStar behoren tot de meest innovatieve en ecologische binnen Europa.

 • Online
 • In opbouw
327 projecten over heel Vlaanderen

Ons team

Benieuwd naar de gezichten achter LCP?
Ontmoet ons team hier!

Mieke Vande Kerckhove

Gedelegeerd bestuurder Projectmanager Salesmanager

Sofie Deschepper

Projectmedewerker Training & support

Evert Stroobant

Projectmedewerker Training & Support

Pascal Ingelrest

Systeembeheerder

Stijn Staelens

Developer

Michael Buysse

Webdeveloper

Jonas Debaenst

Webdeveloper

Hannes Roets

Webdesign en vormgeving

Tom Vanderriest

Webdesign en vormgeving

Sam Vanstechelman

Front-End developer

Pieter Delbeke

Front-End developer